Biblioteca virtuală

 

Resursele electronice de documentare la care facultatea are acces prin proiectul ANELiS, finanțat de UE și Guvernul României prin intermediul INID:  

 

Click pentru acces!

 Science Direct [ detalii ]

Platforma de cercetare ScienceDirect oferta acces in text integral la peste 25% din informatia aparuta la nivel global in domeniile stiintelor exacte si umaniste, tehnologiei si medicinei. Este incontestabil, cea mai importanta resursa informationala academica, a zilelor noastre.

Prin proiectul ANELiS aveti acces la peste 1800 de reviste de specialitate in text integral, de la numarul curent si arhiva pe ultimii 4 ani. De mentionat ca cea mai mare parte a revistelor sunt cotate ISI.

 

Click pentru acces!

SpringerLink [ detalii ]

SpringerLink este una din cele mai utilizate resurse electronice de documentare stiintifice de la noi din tara. Cuprinde reviste si carti de specialitate de specialitate editate de Springer-Verlag, Kluwer Academic Publishers, Urban and Vogel, Steinkopff si Birkhäuser.  

Prin proiectul ANELiS aveti acces la peste 1800 de reviste cu text integral de la numarul curent si arhiva pana in 1997 in functie de aparitia jurnalelor.

  

Click pentru acces!

 ProQuest - Academic Research Library [detalii]

PROQUEST Academic Research Library oferta acces la textul integral si rezumate din reviste stiintifice de cercetare in format online, fara alt suport magnetic sau pe hartie. Pe o singura platforma online aveti acces la informatii din peste 160 de domenii stiintifice: economie, literatura, geografie, psihologie, stiinta, drept, reviste si cotidiane de interes general, educatie, religie, sanatate, stiinte umaniste, calculatoare, etc. de la edituri academice din toata lumea.

Prin proiectul ANELiS aveti acces la peste 4070 de reviste de specialitate din toate domeniile stiintifice, dintre care peste 2800 in text integral.

  

Click pentru acces!

Thomson ISI - Web of Science [ detalii ]

Web of Science este o baza de date bibliografica si bibliometrica in format online, cuprinzand reviste stiintifice, livrată prin intermediul Internetului. Disponibila pe platforma online Web of Knowledge, ofera acces la rezumatele articolelor a peste 11,220 reviste stiintifice si 120,000 de conferinte stiintifice din 256 de discipline.

  

Click pentru acces!

 Thomson ISI - Journal Citation Report [ detalii ]

Journal Citation Reports este disponibila pe platforma online Web of Knowledge si ofera date statistice cuantificabile care premit evaluarea impactului revistelor in comunitatea stiintifica. Nu premite efectuarea de cautari dupa autor sau cuvinte cheie. Aceasta baza de date nu ofera rezumatele articolelor, ci doar lista completa a revistelor cotate ISI si date statistice privind dinamica citarilor.

Aceasta baze de date cuprinde doar revistele cotate ISI!

  

Click pentru acces!

 Thomson ISI - Dervent Inovation Index [ detalii ]

Derwent Innovations Index cuprinde date despre peste 14,3 milioane brevete si inventii inregistrate din 40 de tari, inclusiv Romania. Ofera o privire de ansamblu la nivel international asupra unei inventii, inclusiv noutatea, proprietarul legal si gradul de protectie.

  

Click pentru acces!

CSA Research Pack [ detalii ]

Disponibila pe platforma online CSA Illumina , cercetatorilor instrumente eficiente in finantarea proiectelor si in activitatea de publicare a articlolelor scrise de autori romani.

CSA Research Pack contine 3 sectiuni:
•  PapersInvited – informatii despre disponibilitatea de publicare a articolelor  stiintifice in cadrul conferintelor si in diferite numere ale jurnalelor de prestigiu.
•  COS Funding Opportunities - informatii despre granturile de cercetare disponibile in intreaga lume. 
•  Community of Scholars - acces direct la comunitatea stiintifica din toata lumea.

 

PAROLE DE ACCES!